HG Massage 
 En del av helheten 

Om MIG 

- Ta hand om dig...

Det är ord vi ofta skickar med någon i samband med att man skiljs åt efter att ha träffats eller pratat i telefonen. Svaret blir allt som oftast: 

- Tack detsamma

En vänligt uttalad gest helt enkelt men är vi generellt bra på att ta hand om oss själva? Det är ungefär en lika bred fråga att ställa som fråga vad hälsa är. Det finns helt enkelt inget facit och någonstans får vi istället fråga oss själva vad som innerligt får oss att må bra. Detta gjorde jag för 10 år sedan för jag märkte att det var bra mycket lättare att fokusera på  saker och händelser som inte var bra, så jag vände på det och började istället utbilda mig i syfte att utveckla mig själv som människa. 

Idag arbetar jag med hälsa inom flertalet områden så som personlig träning, nutrition, mental inställning  samt friskvårdsmassage. Dessa delar täcker upp en stor del av vårt välmående men svaret på frågan när den ställs både till mig själv och andra driver mig fortfarande framåt på en inspirerande resa. 

Att bidra till andras hälsa genom att vara stark i mig själv ser jag som ett privilegium och vid ett besök hos mig har du alltid mitt fulla fokus.  

Ha en fortsatt bra och stark dag

Mvh

Martin Harrysson Gustafsson 


Utbildningar:

* Lic personlig tränare - PT School

* Kostrådgivare - Svenska näringskademin 

* Friskvårdsmassör - Massage Academy